Wij vervaardigen onze hoogwaardige sieraden in ons eigen atelier.
Meer informatie
Duidelijke communicatie leidt tot een goede samenwerking.
Neem nu contact op
Zodat u zich alleen hoeft te richten op de verkoop.
Lees meer

Basisset ondernemers

Kwaliteit en service voor u, een uniek en persoonlijk sieraad voor uw klanten

Medewerkers van ons atelier zetten zich niet enkel in om een prachtig kwaliteitsproduct te leveren, maar ook servicegerichte communicatie naar u als ondernemer dragen wij hoog in het vaandel.

Voor ondernemers, die graag onze sieraden willen aanbieden in hun klantenkring, hebben wij een basispakket samengesteld. Deze bestaat uit een werkmap met hierin alle afdrukmaterialen, brochures, prijslijsten, ringmaten etc. Hierbij ontvangt u 1 zilveren showmodel, al dan niet voorzien van uw eigen vingerafdruk.

Als aanvulling hierop kunt u daarnaast kiezen voor aanschaf van een volledige display met hierin 10 showmodellen ( vervaardigd uit zilver of verguld zilver).

Heeft u interesse om met ons systeem te werken, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze genoemde mogelijkheden.

Wat anderen van onze service vinden

In een, voor mij, zware tijd wilde ik graag een mooie herinnering laten vastleggen voor later. Door de persoonlijke aanpak van Golden Fingerprint zijn we samen tot een perfect sieraad gekomen en heb ik nu een herinnering voor het leven.
R. van Bers

R. van Bers

Herinnering voor het leven

Voor een ander ziet mijn ring er ‘gewoon’ mooi uit, voor mij is het een dierbare gedachtenis. Door de vele keuzes en hoog vakmanschap ben ik meer dan tevreden met mijn sieraad. Ontzettend bedankt voor de fijne service en het actief meedenken!
S. van Loenhout

S. van Loenhout

Een dierbare gedachtenis

Leg jouw mooiste herinneringen vast in een gepersonaliseerd sieraad