Koop Suhagra

Koop Suhagra Zonder Recept

Suhagra Beschrijving

Suhagra (Cipla) is een succes bedacht formulering die is prominent voor zijn werkzaamheid bij de behandeling van erectiestoornissen, die ook algemeen bekend staat als mannelijke impotentie.

Sildenafil Citraat is de belangrijkste actieve bestanddeel dat het geneesmiddel een bevoegde behandeling voor impotentie maakt. Sildenafil Citraat is een krachtige remmer van PDE5 (fosfodiësterase type 5), waardoor de penis bloedvaten te ontspannen en dwingt daarmee de bloedtoevoer naar de penis.

Suhagra (Cipla) helpt bij het herstellen van een verminderde erectie en het verbeteren van de seksuele functie bij mannen. Net als andere Sildenafil Citraat drugs, Suhagra (Cipla) is alleen actief in aanwezigheid van seksuele stimulatie, wat betekent dat het alleen werkt wanneer het nodig is.

Suhagra (Cipla) heeft u en uw partner niet te beschermen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (waaronder HIV) en vanaf de zwangerschap.

Generieke naam van Suhagra (Cipla) is Sildenafil Citraat.

Merk naam van Suhagra (Cipla) is Suhagra.

Suhagra Dosering

Suhagra (Cipla) is beschikbaar in:

 • 100mg Standart Dosering

Neem Suhagra (Cipla) oraal met of zonder voedsel.

Neem Suhagra (Cipla) eenmaal per dag op hetzelfde tijdstip met water.

Niet pletten of kauwen .

U moet nemen Suhagra (Cipla) 1 uur voor seksuele activiteit.

Niet stoppen met Suhagra (Cipla) plotseling.

Als u wilt bereiken meest effectieve resultaten is het beter om alcohol en vet eten te vermijden.

Suhagra Missing van de dosis

Gebruik geen dubbele dosis nemen. Als u een dosis mist moet je het zodra u zich herinneren over uw vermiste nemen. Als het tijd is voor de volgende dosis moet u uw normale doseringsschema.

Suhagra Overdose

Als u een overdosis Suhagra (Cipla) en je niet goed voelt moet je bezoek uw arts of zorgverstrekker meteen.

Suhagra Opslag

Bewaren bij kamertemperatuur tussen de 15 en 30 graden C (59 en 86 graden F) uit de buurt van vocht en warmte. Gooi een geneesmiddel na de vervaldatum. Buiten het bereik van kinderen.

Suhagra Bijwerkingen

Suhagra (Cipla) heeft zijn bijwerkingen. De meest voorkomende zijn:

 • diarree
 • blozen
 • hoofdpijn
 • indigestie
 • verstopte neus of loopneus neus

Minder vaak, maar meer ernstige bijwerkingen tijdens het nemen van Suhagra (Cipla):

 • allergische reacties (huiduitslag, jeuk of netelroos, zwelling van het gezicht , lippen of tong)
 • ademhalingsproblemen
 • veranderingen in het gehoor
 • stoornissen in het gezichtsvermogen, wazig zien, problemen met onderscheiden tussen blauw en groen
 • pijn op de borst
 • snelle of onregelmatige hartslag
 • langdurige of pijnlijke erectie (langer dan 4 uur)
 • toevallen

Bijwerkingen uitingen zijn niet alleen afhankelijk van medicijnen die u inneemt, maar ook afhankelijk van uw gezondheidstoestand en op de andere factoren.

Suhagra Contra-indicaties

Heeft Suhagra niet nemen (Cipla ) als u nitraten of alfa-blokkers nemen.

Neem niet Suhagra (Cipla) als u allergisch bent Suhagra (Cipla) componenten zijn.

Suhagra (Cipla) is alleen bedoeld voor gebruik bij mannen, moet het niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Vermijd andere geneesmiddelen voor ED behandeling, terwijl het nemen van Suhagra (Cipla).

Gebruik geen Suhagra (Cipla) als u oog of visie problemen, waaronder een zeldzame erfelijke oogziekte genaamd retinitis pigmentosa.

Gebruik geen Suhagra (Cipla) als je anatomische deformatie van de penis zoals angulatie, ziekte van Peyronie, of cavernosal fibrose.

Wees voorzichtig met Suhagra (Cipla) als u een nier- of leverziekte, voorgeschiedenis van hartaanvallen en beroertes, coronaire hartziekten, stenocardia, hoge bloeddruk, lage bloeddruk.

Suhagra ( Cipla) heeft u en uw partner niet te beschermen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (waaronder HIV) en vanaf de zwangerschap.

Wilt u de snelste resultaten je moet alcohol en vet eten te vermijden krijgen.

Suhagra (Cipla) helpt alleen in aanwezigheid van een seksuele stimulus.

Suhagra Veelgestelde vragen

V: Wat betekent Suhagra (Cipla) gemiddeld

A: Suhagra (Cipla) is een fo de meest effectieve medicijnen in de strijd tegen erectiestoornissen. Suhagra (Cipla) helpt herstellen een verminderde erectie en ook het verbeteren van de seksuele functie bij mannen.

V: Hoe werkt Suhagra (Cipla) bedienen

A: De werking is afhankelijk van Sildenafil die de bloedstroom te maken naar de penis en als gevolg daarvan een man een erectie heeft. Deze ingrediënten ontspannen slagaders in de penis en helpen om de bloedstroom veroorzaakt erectie tijdens seksuele stimulatie te verhogen.

V: Hoe moet ik Suhagra (Cipla)

A:? Neem Suhagra (Cipla) oraal met of zonder voedsel. Neem Suhagra (Cipla) eenmaal per dag op hetzelfde tijdstip met water. Je moet Suhagra (Cipla) 1 uur voor seksuele activiteit. Stop niet met het nemen van Suhagra (Cipla) plotseling. Wilt u meest effectieve resultaten te bereiken is het beter om alcohol en vet eten te vermijden.

Q: Moet ik vermijd alcohol terwijl u Suhagra (Cipla)

? A: Als u wilt de snelste resultaten je moet alcohol en vet eten te vermijden krijgen.

Koop Suhagra

Kopen Suhagra online, kopen Suhagra online zonder voorschrift, kopen Suhagra zonder recept, kopen Suhagra goedkoop, kopen Suhagra zonder voorschrift, kopen Suhagra uit Canada, kopen Suhagra Canada, inkopen Suhagra online, inkopen Suhagra online no prescription, bestelling Suhagra zonder recept, Suhagra orale pil

top