Koop Cobathrow

Koop Cobathrow Zonder Recept

Cobathrow (Aceon) Beschrijving

Cobathrow is een angiotensine-converting enzyme (ACE) remmer. Het werkt door het blokkeren van ACE, een enzym dat betrokken is bij het verkleinen van de bloedvaten en het veroorzaken van natrium en het vasthouden van vocht door de nieren.

Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten te ontspannen, waardoor het bloed vrijer stromen en bij een lagere druk, en het verhogen van het vermogen van het hart om bloed rond te pompen in sommige vormen van hartfalen.

Cobathrow is ook bekend als Coversyl, Perindopril, Acertil, Armix, Coverene, Coverex, Coversum, Prestarium, Prexanil, Prexum, Procaptan.

Generieke naam van Cobathrow is Perindopril

Merk naam van Cobathrow is Cobathrow

Cobathrow (Aceon) Dosering

Cobathrow is verkrijgbaar in:..

 • 2mg lage dosering
 • 4 mg standaard dosering

De gebruikelijke startdosering is 4 milligram per dag, ingenomen als een enkele dosis of verdeeld in twee kleinere doses.

Als u wilt dat de meest effectieve resultaten niet stoppen met het innemen Cobathrow plotseling te realiseren.

Cobathrow (Aceon) Missing van de dosis

Gebruik geen dubbele dosis nemen. Als u een dosis mist moet je het zodra u zich herinneren over uw vermiste nemen. Als het tijd is voor de volgende dosis moet u uw normale doseringsschema.

Cobathrow (Aceon) Overdose

Als u Cobathrow overdosis en je niet goed voelt moet u uw arts of de gezondheid te bezoeken zorgverlener onmiddellijk.

Cobathrow (Aceon) Opslag

Bewaren bij kamertemperatuur tussen de 20 en 25 graden C (68 en 77 graden F) uit de buurt van vocht en warmte. Gooi een geneesmiddel na de vervaldatum. Buiten het bereik van kinderen.

Cobathrow (Aceon) Bijwerkingen

Cobathrow heeft zijn bijwerkingen. De meest voorkomende zijn:

 • hoest
 • duizeligheid
 • hoofdpijn
 • beenpijn
 • licht- gevoel in het hoofd
 • neusontsteking
 • keelpijn
 • bovenste luchtweginfectie
 • zwakte

Minder vaak voorkomende maar meer ernstige bijwerkingen tijdens het nemen van Cobathrow: allergische reacties (netelroos, ademhalingsproblemen, huiduitslag, en uitbarsting)

Bijwerkingen uitingen zijn niet alleen afhankelijk van medicijnen die u inneemt, maar ook afhankelijk van uw gezondheidstoestand en op de andere factoren.

Cobathrow (Aceon) Contra-indicaties

Heeft Cobathrow niet als u allergisch bent voor Cobathrow onderdelen.

Wees voorzichtig met Cobathrow als u zwanger bent of u van plan bent om een ​​baby te krijgen, of dat u borstvoeding geeft.

Gebruik geen kaliumsupplementen of zoutvervangers gebruiken.

Wilt u meest effectieve resultaten te bereiken zonder bijwerkingen te is het beter om alcohol te vermijden.

Wees zeer voorzichtig wanneer u rijdt machine.

Cobathrow kan uw weerstand tegen infecties verlagen. Infectie voorkomen door het vermijden van contact met mensen met een verkoudheid of andere infecties. Denk je niet aan de ogen of de binnenkant van je neus, tenzij u grondig gewassen eerst je handen.

Niet stoppen met Cobathrow plotseling.

Cobathrow (Aceon) Veelgestelde vragen

Q: Wat is Cobathrow

A: Cobathrow wordt gebruikt om hoge bloeddruk (hypertensie) en tot een hartaanval bij mensen met een coronaire hartziekte te voorkomen . Cobathrow is een angiotensine-converting enzyme (ACE) remmer.

V: Op welke manier doet Cobathrow werk

A: Het werkt door het blokkeren van ACE, een enzym dat betrokken is bij het verkleinen van de bloedvaten en het veroorzaken van natrium en het vasthouden van vocht door de nieren.

V: Ondersteunt de generieke beschikbaar

? A: Ja, generiek beschikbaar. Generieke naam van Cobathrow is perindopril.

V: Kan ik meng alcohol met Cobathrow tabletten

A: Nee. Gebruik geen alcohol terwijl u Cobathrow.

Koop Cobathrow

Kopen Cobathrow (Aceon) online, kopen Cobathrow (Aceon) online zonder voorschrift, kopen Cobathrow (Aceon) zonder recept, kopen Cobathrow (Aceon) goedkoop, kopen Cobathrow (Aceon) zonder voorschrift, kopen Cobathrow (Aceon) uit Canada, kopen Cobathrow (Aceon) Canada, inkopen Cobathrow (Aceon) online, inkopen Cobathrow (Aceon) online no prescription, bestelling Cobathrow (Aceon) zonder recept, Cobathrow (Aceon) orale pil

top