Koop Bemon

Koop Bemon Zonder Recept

Bemon (Betnovate) Beschrijving

Bemon behoort tot een groep geneesmiddelen die corticosteroïden.

Bemon is een actief lokaal corticosteroïd die een snelle reactie in die inflammatoire dermatosen die normaal reageren op lokale corticosteroïd produceert therapie, en is vaak minder effectief in de reagerende aandoeningen zoals psoriasis.

Bemon preparaten geïndiceerd voor de behandeling van eczeem bij kinderen en volwassenen, atopische en discoïd eczeem, prurigo nodularis, psoriasis (exclusief wijdverspreide plaque psoriasis); neurodermatoses, zoals lichen simplex, lichen planus; seborreïsche dermatitis; contact op overgevoeligheidsreacties; discoïde lupus erythematosus en zij kunnen worden gebruikt als aanvulling op systemische steroïden in algemene erythroderma.

Generieke naam van Bemon is Betamethason

Bemon (Betnovate) Dosering

Bemon is beschikbaar in:.

 • Standaard Dosering

Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Bemon precies zoals voorgeschreven.

Bemon wordt meestal toegepast 2 of 3 keer per dag. Dit kan worden verminderd als je huid begint om beter te worden.

Deze crème is voor gebruik op je huid alleen.

Genoeg medicatie moet worden toegepast om volledig te bedekken het getroffen gebied met een dunne film. Bemon moet zacht en grondig te masseren in het getroffen gebied.

Gebruik niet meer dan de voor u voorgeschreven hoeveelheid gebruiken. Niet gebruiken op grote delen van het lichaam voor een lange tijd (zoals elke dag voor vele weken of maanden) -. Tenzij uw arts u dat zegt

Bemon (Betnovate) Missing van de dosis

Do geen dubbele dosis nemen. Als u een dosis mist moet je het zodra u zich herinneren over uw vermiste nemen. Als het tijd is voor de volgende dosis moet u uw normale doseringsschema.

Bemon (Betnovate) Overdose

Als u Bemon overdosis en je niet goed voelt moet u uw arts of de gezondheid te bezoeken zorgverlener onmiddellijk.

Bemon (Betnovate) Opslag

Bewaren bij kamertemperatuur tussen de 20 en 25 graden C (68 en 77 graden F) uit de buurt van vocht, licht en warmte. Gooi het na de vervaldatum. Buiten het bereik van kinderen.

Bemon (Betnovate) Bijwerkingen

Bemon heeft zijn bijwerkingen. De meest voorkomende zijn:

 • branden, jeuk of irritatie van de huid
 • droge huid
 • verhoogd roodheid of schaling van de huid

Minder vaak, maar meer ernstige bijwerkingen tijdens het nemen van Bemon:

 • allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen; beklemming op de borst, zwelling van de mond , gezicht, lippen of tong, overmatige jeuk, duizeligheid)
 • donkere rode vlekken op de huid
 • infectie
 • gebrek aan genezing van de conditie van de huid
 • pijnlijk, rood, pus gevulde blaasjes in haarfollikels
 • ernstige verbranding en bleef jeuk van de huid
 • het dunner worden van de huid, met gemakkelijke kneuzingen, zonnebrand meer kans vooral op het gezicht

Bijwerkingen uitingen zijn niet alleen afhankelijk van medicijnen die u inneemt, maar ook afhankelijk van uw gezondheidstoestand en op de andere factoren.

Bemon (Betnovate) Contra-indicaties

Heeft Bemon niet als u allergisch bent voor onderdelen Bemon zijn.

Het is niet bekend of Bemon een ongeboren baby schaden. Gebruik dit geneesmiddel niet zonder advies van uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft

Bemon mag niet worden genomen door iemand die:. Heeft waterpokken; schimmel, gist of virale huidletsels; herpes simplex; tuberculose van de huid; of vaccinia.

Gebruik niet meer Bemon dan de voor u voorgeschreven hoeveelheid. Niet gebruiken op grote delen van het lichaam voor een lange tijd (zoals elke dag voor vele weken of maanden) -.., Tenzij uw arts u dat zegt

Niet stoppen met Bemon plotseling

Bemon (Betnovate) Veelgestelde vragen

V: Wat is Bemon gebruikt voor

A:? Bemon is een actief lokaal corticosteroïd die een snelle reactie in die inflammatoire dermatosen die normaal gesproken niet reageren op produceert topische corticosteroïden, en is vaak minder effectief in de reagerende aandoeningen zoals psoriasis.

Vraag: Hoe bewaar ik Bemon

? A: Bewaren bij kamertemperatuur tussen de 20 en 25 graden C (68 en 77 graden F) uit de buurt van vocht, licht en warmte. Gooi het na de vervaldatum. Buiten het bereik van kinderen.

V: Wat moet ik doen in geval van een dosis ontbrekende

? A: Gebruik geen dubbele dosis nemen. Als u een dosis mist moet je het zodra u zich herinneren over uw vermiste nemen. Als het tijd is voor de volgende dosis moet u uw normale doseringsschema.

Koop Bemon

Kopen Bemon (Betnovate) online, kopen Bemon (Betnovate) online zonder voorschrift, kopen Bemon (Betnovate) zonder recept, kopen Bemon (Betnovate) goedkoop, kopen Bemon (Betnovate) zonder voorschrift, kopen Bemon (Betnovate) uit Canada, kopen Bemon (Betnovate) Canada, inkopen Bemon (Betnovate) online, inkopen Bemon (Betnovate) online no prescription, bestelling Bemon (Betnovate) zonder recept, Bemon (Betnovate) orale pil

top